Pages
Tarts-Pies
Muffins-Scones
Cookies
Ice Cream
Foods-Drinks
Technique-Basic
Desserts-Confectionery
Cakes
Q&A with dailydelicious
Breads
Sunday, July 17, 2011
How to make the Italian Meringue
Make the Italian meringue:
ใส่น้ำตาลและน้ำลงในหม้อ น้ำขึ้นตั้งไฟปานกลาง
เมื่อน้ำเชื่อมอุณหภูมิประมาณ 100°C, ให้เริ่มตีไข่ขาว
เมื่อน้ำเชื่อมร้อนถึง
117°C เทลงใส่ไข่ขาว เป็นสายและตีไปเรื่อยๆ จนกระทั่งเมอแรงค์เย็น
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Printfriendly
No comments:
Post a Comment